Geen nieuwe meldingen

Plopsa Coo

Grand Coo 4, Stavelot

Plopsa Coo: entreeticket voor het pretpark

Tot 33% korting.
20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

In dit Belgische themapark kunnen kinderen aan boord stappen van de attracties van hun favoriete tekenfilmfiguren, als ze durven tenminste.

Wat je krijgt

  • Entreeticket Plopsa Coo
  • Te vinden op het adres: Grand Coo 4 in Stavelot
  • Voor personen van 1 meter of langer
  • Plan je bezoek t/m uiterlijk 3 november 2019

Plopsa Coo ligt aan de voet van de Watervallen van Coo en biedt jong en oud een verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur. In dit prachtige park in de uitgestrekte Amblève-vallei geniet je van een 20-tal attracties voor de hele familie.

Laat je door Wickie de Viking in de achtbaan Vicky The Ride meevoeren in zijn Vikingschip, dat niet alleen een duizelingwekkende snelheid haalt, maar ook helemaal ronddraait. Voel de kriebels in je buik in een omgehakte boomstam van de Maya Splash, de sleetjes van de Bobslee en de wagentjes van Halvar. En ben je stoer genoeg voor de Mega Mindy Flyer? De superheldin neemt je mee naar een hoogte van liefst 65 meter. Tijdens een avontuurlijke zweefvlucht verken je de Ardennen op een totaal andere manier, en zie je de vele bomen en toeschouwers op de grond almaar kleiner worden. De allerkleinsten maken een ommetje op de rug van de Konijntjes, varen met de Mini-Pédalos op de vijver van de Maya Splash of brengen een bezoek aan de dieren van het Apeneiland en de Doorloopweide. Plopsa Coo overspoelt je met een waterval van plezier!

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Plopsa Coo t/m 3 november 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs, toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Meer info: de waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Geldig voor volwassenen en kinderen vanaf 1 meter. Tickets voor kinderen tussen de 85 cm en 1 m worden verkocht aan de kassa of via www.plopsa.be. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Plopsa Coo

In het prachtige natuurdecor van de Amblève-vallei in de Ardennen, aan de voet van de beroemde Watervallen van Coo, liggen meer dan 20 avontuurlijke attracties voor de hele familie op je te wachten. De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken en met Vicky The Ride schuim je door de woeste baren. Mis zeker ook de Dino Splash niet, een spannende attractie vol waterpret met drie glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen.

Plopsa Coo

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten