sluit
TTD Launch

Pose Fotoshoot

Handweg 159, Amstelveen

LinkedIn-fotoshoot of fotoshoot naar keuze bij Pose Fotoshoot in Amstelveen

Kies optie

In een Notendop

Laat professionele foto's schieten voor je LinkedIn-pagina of ga voor een ander fotoshoot naar keuze zoals bijvoorbeeld een familieshoot.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • LinkedIn-fotoshoot of fotoshoot naar keuze
  • In de studio van Pose Fotoshoot in Amstelveen

LinkedIn-fotoshoot

  • Professionele foto's voor op LinkedIn
  • De shoot duurt 30 minuten
  • Inclusief 2 digitale foto's

Fotoshoot naar keuze

  • Ga voor een familie-, vrienden-, zwangerschaps-, baby-, liefde-, kinder- of huisdierenfotoshoot
  • 45 minuten lang schiet de fotograaf foto's van jullie
  • Inclusief een geprinte foto van 30 x 40 cm

Vouchers kunnen tot 1 mei 2023 worden ingewisseld. Reserveer tijdig je plekje.

Deal-Voorwaarden

Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht telefonisch reserveren op 0636 374 992. Niet geldig op feestdagen. JE KAN JE VOUCHER GEBRUIKEN TOT 1 MEI ")"£ - DAARNA SLUIT DE PARTNER DE LOCATIE. RESERVEER TIJDIG. Maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De originele waarde is gecheckt op 31 januari 2022. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 10 personen per shoot. 6 maanden geldig vanaf het moment van aankoop alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Over Pose Fotoshoot

Met zijn passie voor het vastleggen van bijzondere momenten maakt Amir Basat van Pose Fotoshoot prachtige familie-, trouwerij-, portret-, dierenfoto´s en meer. Dit doet hij op locatie of in zijn fotostudio in Amstelveen. Voor hem is het van belang dat jij je op je gemak voelt en je op de foto kan staan als jezelf. Zodat je elke dag terug kan denken aan een mooi moment in je leven door de foto´s van Pose Fotoshoot.