Geen nieuwe meldingen

Amsterdam Light Festival: rondvaart met Rederij Lovers, vertrek vanaf 2 locaties in het centrum

1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Laat je ontspannen meevoeren tijdens een rondvaart langs alle zinderende lichtjes van het befaamde lichtfestival inclusief GPS-audiogids.

Over deze deal

Parkbee-actie

Rederij Lovers is official partner van Amsterdam Light Festival Official partner ALF-badge
  • Een verwarmde rondvaart langs de lichtkunstwerken van Amsterdam Light Festival
  • Incl. GPS-audiogids in het Nederlands en Engels
  • Tijdsduur: circa 90 minuten - op drukke dagen kan het tot 30 minuten langer duren
  • Data: van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020
  • Opstapplaatsen:
    • Stationsplein 10 (Loetje Centraal Station)
    • Leidsekade (Leidseplein)

Amsterdam Light Festival

De historische binnenstad van Amsterdam is tijdens de donkere wintermaanden het sfeervolle decor voor dit internationale lichtkunstfestival. Van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 brengen kunstenaars, architecten en ontwerpers van over de hele wereld hun speciaal voor Amsterdam gecreëerde werk tot leven tijdens het festival.

Langs een speciale vaarroute door de Amstel en de grachten zijn 20 kunstwerken en installaties geplaatst, zodat bezoekers de kans krijgen om de sprankelende hoofdstad en de monumentale lichtkunst ontspannen vanaf het water te ervaren. Vanuit het thema “Disrupt!” belicht deze 8e ALF-editie de omgeving van de stad Amsterdam om de hoofdstad en zijn bewoners en bezoekers te ondervragen, te beproeven en wakker te schudden.

Wat je moet weten

Geldigheid: van 28 november 2019 t/m 19 januari 2020 op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid.
Aankoop: Je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht van tevoren online via https://www.lovers.nl/nl/groupon/. Selecteer de gewenste datum en tijd en reken af met gebruik van je groupon-code. Je ontvangt je e-ticket direct per e-mail.
Annuleren: niet meer mogelijk als de reservering rond is.
Meer info: toon je ticket bij aankomst op je mobiel. Zorg dat je 10 minuten voor vertrek aanwezig bent. Kinderen t/m 3 jaar gratis toegang. In drukke periodes kan er een korte wachttijd zijn. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Lovers

Al sinds de oprichting in 1950 is Lovers een bekend gezicht op de eeuwenoude Amsterdamse grachten die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Dagelijks varen hun boten door de historische hoofdstad en ervaren gasten via een audiotour de magie van de imposante grachtenpanden en (pak)huizen, musea, bruggen, bekende rivieren en andere hoogtepunten in de hoofdstad op een ontspannen manier vanaf het water. Zo vaar je onder meer over de Amstel en zie je de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Combineer je rondvaart bijvoorbeeld met burgers of pizza's of een romantisch diner, of boek een romantische avondcruise op een luxe boot.