In een Notendop
Ongekroonde Truffelkoning van Nederland en door GaultMillau bekroond met 14 punten Dagverse gerechten bereid met zoveel mogelijk pure producten Monumentaal grachtenpand met terras en mooi uitzicht op het water van het Damrak Sinds kort ook op zaterdag geopend
Over deze deal
Truffels kunnen bij bepaalde gelegenheden vrouwen malser maken en mannen beminnelijker, zoals de Franse schrijver Alexandre Dumas ooit beschreef. Ervaar het zelf tijdens een luxe driegangenlunch voor 2 of 4 personen van de Truffelkoning van Nederland bij Restaurant de Compagnon. Kies uit de volgende opties € 34 voor een luxe driegangenlunch voor 2 personen waarde € 70 € 64 voor een luxe driegangenlunch voor 4 personen waarde € 140 Mochten er mensen in het gezelschap zijn die geen truffels lusten, dan maakt de chef drie gangen zonder truffel. Truffelminnaars kunnen zich verheugen op een wisselend menu waar zwarte truffels een hoofdrol in opeisen. Een menu zou er bijvoorbeeld zo uit kunnen zien Luchtig aardappelschuim, aardappelkaantjes en een thee van paddenstoelen met versgeschaafde truffel Duurzaam gevangen kabeljauw van schipper Piet van de WR 29 Laurina Arieta met verse truffel Truffeldessert met onder meer huisgemaakt truffelijs en verse truffel Restaurant De Compagnon In de keuken van De Compagnon zwaait de Truffelkoning van Nederland de scepter. Dat is de geuzennaam die chefkok en eigenaar Bert van Buschbach regelmatig krijgt toebedeeld. In een knusse en informele sfeer serveertie gerechten die hij het liefst bereidt met pure ingrediënten. Met pakweg 400 wijnen op de kaart is voor elk gerecht de perfecte begeleiding binnen handbereik. In het monumentale grachtenpand heerst een informele sfeer die wordt onderstreept door een mooi uitzicht over het water van het Damrak. Een majestueus restaurant, vond ook GaultMillau, die De Compagnon bekroonde met 14 punten.