In een Notendop
Met verse, duurzame en seizoensgebonden ingrediënten maakt de chef een feestje op je bord waar je vijf gangen lang van kan genieten.
Over deze deal
- 5-gangenmenu van de chef
- Inclusief een glas cava
- Kom alleen of geniet samen

Voorbeeldmenu
Vooraf:
Glaasje bubbels en broodplankje met verschillende smeersels
***
Koud voorgerecht:
Rilette van makreel, kleine salade, krokante crostini en crème van wasabi
***
Warm voorgerecht:
Zeebaars op z’n huid gebakken, brandade, wilde spinazie en saus met mosterd
***
Tussengerecht:
Scroppino van limoen en prosecco
***
Hoofdgerecht, keuze uit:
Rouleau van parelhoen, seizoengroenten, polenta en saus van cepes
***
Nagerecht:
Tiramisu van sinaasappel met roomijs yoghurt-bosvruchten
De invulling van dit 5-gangenmenu wordt behalve door de creativiteit van de chef vooral bepaald door de seizoenen en verandert dus regelmatig. Er wordt zeker ook rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering!
Deal-Voorwaarden
Over Tussen Kaag & Braassem
Al ruim 20 jaar etaleert chef Wim Klerks avond aan avond zijn kookkunsten, met juichende gasten en gewonnen prijzen zoals de Gouden Koksmuts in 2010 en de Wynand Vogel Bokaal in 2011 als gevolg. Zijn vrouw Marjolein zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Je vindt dit restaurant aan het water, net boven Roelofarendsveen. Wie een dag culinair genieten wil combineren met een tocht over de kabbelende wateren van deze regio kan hier een sloep huren. Bij Tussen Kaag & Braassem hoef je niet lang te zoeken naar een soortgelijke genietplek voor je auto, want die parkeer je hier snel en gratis.