Geen nieuwe meldingen

Kerkeind 4, Gemonde

10, 15 of 20 autorijlessen van 60 minuten incl. examen(s) bij Rijschool Seen in regio Den Bosch*

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Neem voor het eerst plaats in de bestuurdersstoel en draai het contactsleuteltje om: op naar het roze pasje.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
R
Robert
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 7, 2020
Uitste
I
inge
6 beoordelingen2 beoordelingen
juli 4, 2019
Zeer goed
G
Gerty
7 beoordelingen4 beoordelingen
april 17, 2019
Goede rijlessen van 1,5 uur onder leiding van ervaren instructeurs Een prettige sfeer

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen van 60 min. incl. een praktijkexamen (waarde € 605)
  • € 299 voor 15 autorijlessen van 60 min. incl. een praktijk- en een theorie-examen (waarde € 840)
  • € 399 voor 20 autorijlessen van 60 min. incl. een praktijk- en een theorie-examen (waarde € 1.040)

Voor het eerst de sleutel omdraaien in de lesauto blijft een spannend moment. Daarom is het prettig om naast iemand te zitten met veel ervaring. In een uur durende lessen worden je op een gestructureerde wijze de ins and outs van het schakelen, in de spiegels kijken en het inparkeren bijgebracht. Met het theorie-examen op zak wordt je helemaal klaargestoomd voor het aanstaande praktijkexamen. Heb toch een paar extra lesjes nodig? Ook die kun je na het aflopen van je vooraf aangeschafte lessen bij Rijschool Seen blijven volgen.

*Je kan thuis opgehaald en weer gebracht worden als je in Den Bosch of de directe omgeving woonachtig woont in één van de volgende plaatsen: Engelen, Empel, Rosmalen, Vught, Boxtel, Schijndel, Sint Michielgestel of Den Dungen.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: via startmetjerijbewijs.nl/seen/inschrijven, daarna wordt er contact met je opgenomen voor een eerste afspraak.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je kan thuis opgehaald en weer gebracht worden als je in Den Bosch of de directe omgeving woonachtig woont in één van de volgende plaatsen: Engelen, Empel, Rosmalen, Vught, Boxtel, Schijndel, Sint Michielgestel of Den Dungen. Niet geldig voor het omzetten van een buitenlands rijbewijs naar een Nederlands rijbewijs. Praktijkexamen alleen geldig als gehele opleiding bij Rijschool Seen wordt gevolgd. Instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Exclusief Gezondheidsverklaring à € 33,80 (dit tarief kan wijzigen, kijk op https://cbr.nl/11345 voor het actuele tarief). Vervolglessen kosten € 47,50 per 60 minuten of € 62 per 90 minuten. Niet geldig i.c.m. andere acties. Lees om misverstanden de actievoorwaarden op www.seen.nu/actie-voorwaarden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool Seen

Op 19 autominuten van Den Bosch vind je in Gemonde Rijschool Seen. Instructeurs en echtpaar Wim en Tea Seen staan daar klaar om jou zo veilig mogelijk de eerste kilometers op de weg te laten maken. Bij Wim en Tea mag je al beginnen met lessen vanaf 16,5 jaar, zodat je zodra je 17 bent direct je rijbewijs kunt halen. En hoe makkelijk: de lessen kun je gemakkelijk inplannen via je smartphone. Bij Rijschool Seen kun je niet alleen terecht voor je 'gewone' autorijbewijs B, maar ook voor het motor-, camper- en aanhangwagenrijbewijs. Bijzonder: de lessen worden ondersteund met een lescam. Door middel van deze lescam kun je thuis je hele rit terugkijken, ervan leren en het toepassen tijdens de volgende lessen. Als je wilt kunnen deze beelden ook direct met je instructeur geëvalueerd worden.

Rijschool Seen

Les, Rijschool