Geen nieuwe meldingen

Roestvrij stalen ring voor de helft afgezet met diamantjes

Roestvrij stalen ring

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 88% korting.
€ 75
€ 8,69
88% korting

In een Notendop

Deze klassieke en elegante ring is gemaakt van roestvrij staal en voor de helft bezet met diamantjes, leuk met elke vrouwelijke outfit.

Product-details

  • Voor de helft afgezet met diamant
  • Roestvrij staal
  • 316-merk
  • Uitstekende kwaliteit met een garantie zonder aantasting
  • Schitterende gesimuleerde diamant met Princess-cut
  • Verpakt in merkverpakking

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.