sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Rederij van Hulst

Rondvaart door het centrum van Leiden en de Kagerplassen in het Groene Hart (2 uur en 15 min.) met Rederij van Hulst

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BUURT25. Ends 6-10.
Code toepassen
Meer dan 20 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De rondvaart start in het oude centrum van Leiden en voert je naar de Kagerplassen, een uitgestrekt plassengebied vol polders en molens.

Over deze deal

  • Rondvaart van 2 uur en 15 minuten
  • Door het centrum van Leiden naar de Kagerplassen
  • Alle dagen van de week om 10.30 en 13.30 uur
  • Opstaplocatie: Leiden, Haven centrum (tegenover nummer 14)
  • Audiogids beschikbaar in Nederland, Engels, Frans en Duits
  • Stap uiterlijk 31 december 2022 aan boord
  • Kids van 0-2 jaar mogen gratis mee

Van het oude centrum de natuur in

De rondvaart start in het oude centrum van Leiden en voert je naar de Kagerplassen, een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. Het gebied telt 18 gerestaureerde poldermolens, die nog steeds hun werk doen om de eilanden (polders) te bemalen. Tijdens de rondvaart kan je - bijna al - deze molens in al hun Hollands glorie bewonderen. De kapitein en de audiogids vertellen onderweg over de omgeving. Met mooi weer kan je van het landschap genieten op het zonnedek en tegen betaling kan je aan boord drankjes en hapjes bestellen van een kleine menukaart.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2022 op alle dagen van de week om 10.30 en 13.30 uur. Bekijk de beschikbare vaardata via de reserveringslink
Aankoop: je kan meerdere groupon per persoon kopen en gebruiken.
Hoe je groupon te gebruiken: online inwisselen op rederijvanhulst.nl/vaaraanbod/rondvaart-leiden, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Van Hulst

Al meer dan 60 jaar verzorgt Rederij Van Hulst rondvaarten op maat met drankjes en zelfs geheel verzorgde diners aan boord voor maximaal 250 passagiers. De rederij is door de jaren heen steeds meer uitgebreid met nieuwe schepen en is inmiddels een begrip in de regio. Ook afvaartlocaties zijn er tegenwoordig in overvloed; de pleziervaarten van Van Hulst starten in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijk-Binnen, Sassenheim en Katwijk aan Zee. De enthousiaste kapitein weet je over al deze locaties te vertellen onderweg en er zijn altijd verschillende drankjes en hapjes aan boord te bestellen, zodat je niet met lege handen op dat relaxte zonnedek hoeft te staan.