Geen nieuwe meldingen

Scotch & Soda Barfly Eau de Toilette 50 ml. voor mannen en vrouwen

Scotch & Soda Barfly EDT 50 ml.

Kies optie
Promotie Eindigt4 dagen 20:11:56
Meer dan 40 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze geur met kruidige tonen van anijs, peper, basilicum, kardemom, sandelhout, cederwierook, vanille en musk is zowel voor man als vrouw.

Product-details

Scotch & Soda Barfly EDT

  • Topnoten: calone, anijs, peper, basilicum, kardemom, sinaasappel, citroen en mandarijn
  • Hartnoten: lavendel, olie uit de Himalaya-nardus, jasmijn, iris, sandelhout en ceder
  • Basisnoten: wierook, vanille en muskus

  • Soort parfum: Eau de Toilette
  • Inhoud: 50 ml.
  • Geschikt voor mannen en vrouwen

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.