Geen nieuwe meldingen

1 of 2 sets van 4 servettenhouders in de vorm van bloemstengels

Servettenhouders

€ 9,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze servettenhouders zijn ontworpen om van elke papieren set een roos, tulp of elegante calla lelie te maken.

Product-details

  • Snelle transformatie in 3 seconden
  • Eenvoudig om servetten te veranderen in romantische rozen
  • Er is geen expertise in het vouwen van servetten vereist: pak gewoon een servet, vouw het volgens de instructies en schuif het in de houder
  • De groene plastic staven zijn 21 cm lang
  • Materiaal: duurzaam ABS-plastic van de hoogste kwaliteit
  • Afmetingen: 21 x 5,8 x 3,8 cm

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.