Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Set van twee ringen versierd met Swarovski®-kristallen

Set ringen gemaakt met Swarovski®-kristallen

20+ gekocht
€ 77,44
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze set van twee ringen is versierd met Swarovski®️-kristallen en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Product-details

  • Set van 2 ringen versierd met Swarovski®-kristallen️
  • Materiaal: rhodium
  • Afmetingen grote kristal: 5 mm
  • Versierd met Swarovski®-kristallen️
  • Geleverd in een luxe doosje
ringmaat vingeromtrek (mm)
L / 6 16,5
N / 7 17,1
P / 8 17,9
R / 9 18,8

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.