Geen nieuwe meldingen

Set van 2 Emporio Armani t-shirts

Set van 2 Emporio Armani t-shirts

Tot 30% korting.
430+ gekocht
50+ gekocht
€ 49
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit pakket bestaande uit twee Emporio Armani t-shirts is verkrijgbaar in twee kleuren en verschillende maten om uit te kiezen.

Product-details

  • 95% katoen en 5% spandex
  • Kleur: zwart of wit
  • Maat: S, M, L of XL
  • Materiaal: 95% katoen en 5% elastaan
  • Emporio Armani-logo

Maattabel (in cm):

Maat borst taille  
S 46 90-93 80
M 48 94-97 84
L 52 102-106 92
XL 54 107-109 98

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.