sluit
Gebruik code SITEWIDE en krijg tot 20% korting op Lokaal, Producten en Travel. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Set van 4 eetkamerstoelen 'Just' Tomasucci, inclusief verzending

Set van 4 eetkamerstoelen 'Just' Tomasucci

€ 560
€ 229
59% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Set van 4 moderne en comfortabele eetkamerstoelen met zachte leren bekleding.

Product-details

Zorg dat je adres en mobiele telefoonnummer op de betaalpagina up-to-date zijn.

Deze deal van Groupon wordt verkocht door F Lli Tomasucci Srl

  • Materiaal zitting: imitatieleer
  • Materiaal frame: gelakt metaal
  • Afmetingen: 40 x 20 x 88 cm (L x B x H)
  • Hoogte zitting: 45 cm
  • Beschikbare kleuren: taupe, wit
  • Dit product kan in meerdere pakketten geleverd worden

De vervoerder neemt mogelijk telefonisch contact met je op voor de bezorging: zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Groupon-account up-to-date is.

Deal-Voorwaarden

Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: De aankoop wordt verzonden naar het afleveradres dat is opgegeven bij het afrekenen. Het afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Tomasucci van 08/10/2021.
Meer info: Je product wordt geleverd door F Lli Tomasucci Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: ufficiotecnico@tomasucci.com. Geregistreerd adres:
Via Brigata Garibaldi 25
61122 Pesaro
PU IT.

Let op - deze bestelling wordt in meerdere pakketten geleverd. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om alle pakketten in één keer te leveren, kunnen de pakketten in afzonderlijke zendingen worden geleverd. Houd rekening met maximaal 2 dagen na de eerste levering om alle pakketten te ontvangen, voordat je contact opneemt met de klantenservice.
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.