Geen nieuwe meldingen

Dracht 111, Heerenveen

Escaperoom "Het geheim van Baron Beltracchi" voor 2-5 personen bij Sfinx in Heerenveen

Tot 50% korting.
Kies optie

In een Notendop

Doorzoek de verschillende kamers in het huis van baron Beltracchi en ontrafel in een uur tijd het geheim van deze kunstliefhebber.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor een escaperoom voor 2 t/m 5 pers. - maandag t/m vrijdag tot 18:00 uur (waarde € 75)
  • € 49,99 voor een escaperoom voor 2 t/m 5 pers. - maandag t/m zondag tot 23:00 uur (waarde € 100)

Het geheim van Baron Beltracchi daagt jou en maximaal 4 vrienden uit om ontrafeld te worden. Er gebeuren vreemde dingen in het huis van de kunstverzamelaar. Het hangt vol met dure kunst en niemand heeft enig idee waar het vandaan komt. Aan jullie de taak om dit in 60 minuten te achterhalen. Je doet dat door puzzels op te lossen, samen te werken en logisch na te denken. En door goed op te letten dat de baron jullie niet betrapt in jullie speurtocht naar de waarheid.

De escaperoom is geschikt voor alle leeftijden, ook is het mogelijk een kinderversie te spelen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren via e-mail op info@sfinxspellen.nl óf telefonisch op 0613 164 812, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Maximaal 5 spelers. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sfinx

Hoe jong of oud je ook bent, een spelletje spelen geeft altijd een lekker gevoel. Even lekker ontspannen, een goede tijd hebben samen en stiekem toch ook alles op alles zetten om te winnen. Vanuit die gedachte hebben Meral Rinsma en Floris Kalkman Sfinx geopend in Heerenveen. Deze winkel beschikt over een grote en uiteenlopende verzameling van (bord)spellen, die je gepaard met een kop koffie of thee, of glaasje fris speelt. Een speelse ontmoetingsplaats waar ook nog de mogelijkheid is om de term "puzzelen" naar een hoger level te tillen, met een heuse escaperoom. Mocht dat té intens zijn dan houd je het gewoon bij Klaverjassen, Yahtzee, Monopoly of Mens Erger Je Niet of één van de andere tientallen spellen die voor je uitgestald staan in de kast.

Sfinx

Plezier of vrije tijd, Ontsnappingsspel