Geen nieuwe meldingen

Skechers-herenpolo

Skechers-herenpolo

€ 13,98
Uitverkocht

In een Notendop

Dit comfortabele T-shirt van Skechers is praktisch voor elke dag en heeft een klassieke pasvorm, sluiting met 3 knopen en korte mouwen

Product-details

  • Regular fit
  • Korte mouw
  • 3-knoopssluiting
  • Markeer aan de voor- en achterkant
  • Materiaal: 100% polyester

Maattabel

Maat UK-maat
S 38
M 40-42
L 44
XL 46-48
XXL 50-52

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.