sluit
TTD Launch
The deal you have selected is not available

Sky Service Netherlands

De Zanden 55, Teuge

Zelf vliegen met een Cessna tijdens een vliegbeleving van 45 of 70 minuten via Sky Service Netherlands

Kies optie

In een Notendop

Tijdens de vliegbelevingen vlieg je je respectievelijk 30 of 50 min. zelf (motor aan/uit) en ze zijn incl. certificaat en verzekeringen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Deze deal behoort tot de selecte club van beste Groupon-deals van 2017.

Kies uit 2 opties

  • € 94,99 voor een vliegbeleving van 45 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 190)
  • € 159,99 voor een vliegbeleving van 70 minuten in een Cessna incl. certificaat (waarde € 389)

De vlieglessen waaraan je met deze deal deelneemt duren in totaal 45 of 70 minuten waarvan je respectievelijk 30 of 50 min. zelf vliegt (motor aan/uit). En je vliegt in een Cessna 172 vanaf vliegveld Teuge.

De vliegbeleving is inclusief een korte briefing, een luchtdoopcertificaat en een compleet verzekeringspakket waaronder een WA- en een Ongevallenverzekering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag en op feestdagen.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://www.skyboeking.nl/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: is € 20, ongeacht hoe lang van tevoren de annulering na de reservering wordt gedaan.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Reserveren op basis van beschikbaarheid. Maximale gewicht bij vlucht voor 1 persoon: 95 kg, bij maximaal 3 personen: 225 kg. Er geldt een milieutoeslag van € 12,50 p.p op weekend- en feestdagen. Extra passagiers mogelijk voor een meerprijs van € 22,50 bij een beleving van 45 minuten en € 27,50 bij een beleving van 70 minuten. Bij de vliegbeleving van 45 minuten is de vluchtduur 30 minuten motor aan/ motor af. Bij de vliegbeleving van 70 minuten is de vluchtduur 50 minuten motor aan/ motor af. DVD opname van de vlucht mogelijk voor € 20. Kijk voor alle voorwaarden van Sky Service Netherlands op: skyservicenetherlands.nl/algemene-voorwaarden-skyservicenetherlands.pdf. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sky Service Netherlands

Sky Service Netherlands is een vliegbedrijf met 40 jaar ervaring in de General Aviation (kleine luchtvaart). Sky Service Netherlands is een betrouwbare partner voor luchtreclamevluchten, vlieglessen als kadobon, rondvluchten, bedrijfsfeesten, incentives, zakenvluchten - taxivluchten, helikoptervluchten, zeppelinreclame/inflatables/spandoeken, milieu-inspectievluchten en brandweerpatrouillevluchten, foto- en filmvluchten, droppingen, parachutistendemo’s en vliegopleidingen. Voor de vluchten die Sky Service uitvoert met passagiers voldoet het aan de strengste eisen ten aanzien van onderhoud en uitvoering alsmede verzekering voor haar inzittenden. De activiteiten die ze verzorgen zijn veelzijdig te noemen en de uitgangspunten helder: veiligheid, kwaliteit en service staan voorop.