sluit
TTD Launch

Sloepdelen XL

2 locaties

Sloepdelen: 4 uur varen in Loosdrecht of Huizen met max. 12 personen

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de grachten van Loosdrecht en Huizen in je eigen tempo en bepaal je eigen route met deze volledig elektrische sloep.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • 4 uur varen in Loosdrecht of Huizen
  • Met maximaal 12 personen
  • Kies ervoor om uiterlijk 31 oktober 2022 het ruime sop te bevaren

  • De sloepen zijn makkelijk te besturen en je hebt geen vaarbewijs nodig 
  • In Huizen liggen de sloepen aan de Mastspoor 1
  • Kom tot rust op het Gooimeer

  • Via de website van Sloepdelen kan je de sloep huren en krijg je direct te zien of het gewenste tijdstip beschikbaar is
  • Na het maken van de reservering ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging van Sloepdelen met een uitgebreide uitleg
  • Daarnaast ontvang je 15 minuten voor aanvang van je vaartocht een sms met een link om de sloep te kunnen starten en stoppen
LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Kijk op deze pagina voor meer informatie over nieuwe regels die moeten worden nageleefd tijdens de corona-epidemie bij Sloepdelen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 april 2021 t/m 31 oktober 2022 op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht van tevoren online via www.sloepdelen.nl/groupon, o.v.v. Groupon.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. per sloep kunnen maximaal 12 personen mee. Het exacte aantal toegestane personen is afhankelijk van de geldende maatregelen op het moment van reserveren. Bekijk hier de huidige maatregelen: https://www.rijksoverheid.nl/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels De borg bedraagt € 150 en betaal je via de site van Sloepdelen op het moment van reserveren. Minimumleeftijd voor een schipper is 18 jaar. Na 4 uur varen betaal je € 65 per uur voor de sloep, afgerond per kwartier. Dit wordt verrekend met de borg. Als alle sloepen al zijn verhuurd op het gewenste tijdstip, krijg je dat direct te zien en indien mogelijk een alternatieve starttijd en/of dag aangeboden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 21 januari 2022.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Sloepdelen

Sloepdelen is een verhuurder van elektrische boten in de Randstad die je de voordelen van een sloep laat ervaren zonder de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. De elektrisch aangedreven sloepen zorgen ervoor dat het buitengebied van Loosdrecht niet belast worden met onnodige CO2-uitstoot.

Facebook Instagram