Tegenwoordig is er keuze in overvloed als het gaat om het actief besteden van onze vrije tijd. Overdekte speelplaatsen voor kinderen, hallen om te laser gamen of te disco bowlen zijn bijna overal in Nederland wel te vinden. Vroeger was minigolf een standaard uitje bij kinderfeestjes, maar wat is er eigenlijk op tegen om weer eens ouderwets minigolf in bijvoorbeeld Amsterdam te gaan spelen? Bestel gelijk de kortingsbonnen en laat je kinderen op een mooie baan in Amsterdam met minigolf kennis maken. Met onze kortingsbonnen bespaar je vele euro's op de toegangskaartjes voor een minigolf baan in Amsterdam.

Ouderwets minigolf in Amsterdam spelen wordt met onze kortingsbonnen extra aantrekkelijk!

Groupon heeft altijd volop leuke ideeën die met de kortingsbonnen ook nog eens super voordelig zijn. Het op deze manier uit de vergetelheid halen van minigolf is natuurlijk helemaal briljant bedacht. Zoek een mooie dag uit en ga in je vrije tijd weer eens lekker minigolf in Amsterdam spelen om te ontdekken dat het spel in al die jaren niets van zijn magie verloren heeft. Zoals bekend kun je onze kortingsbonnen ook uitstekend gebruiken als je voordelig met een grote groep wilt gaan mini golfen. Organiseer voor een uitje met je bedrijf bijvoorbeeld een middag minigolf in Amsterdam. Succes verzekerd en een leuke manier om je collega's eens van een andere kant te leren kennen.

Even de zinnen verzetten met midgetgolf Amsterdam


Het hele jaar door zijn de kortingsbonnen van Groupon geldig. En één van de vele vrije tijd bestedingen waarbij jij gebruik kunt maken van zo'n kortingsbon, is een dagje midgetgolf in Amsterdam. Op een prachtige, moderne midgetgolf-baan kun jij een heerlijk dagje doorbrengen. Samen met vrienden of een dagje uit met collega's. Niks heerlijkers dan samen een spelletje spelen en tussendoor genieten van een goed verzorgde lunch of koffie met appelgebak. Je kunt in jouw drukke bestaan best een ontspannen dagje uit gebruiken. Om al die verantwoordelijkheden van je werk even opzij te zetten. Die kans bieden wij jou nu, het is tijd voor vrije tijd! Een heerlijk ouderwets spelletje midgetgolf. Lekker in beweging zijn en genieten met je gezin, vrienden of collega's. Zodat je er de rest van het jaar weer volop ontspannen tegenaan kunt. En zo'n dagje midgetgolf Amsterdam hoeft echt niet duur te zijn. Groupon geeft je namelijk een mooie korting.

Kortingsbon voor ontspannen dagje midgetgolf


Iedereen heeft het als kind wel eens gedaan: midgetgolfen. Lekker buiten in de natuur of, afhankelijk van het seizoen, op een prachtige binnenbaan. In Amsterdam is een prachtig midgetgolf-complex. Dus waar je ook woont, kom een dagje naar de hoofdstad en maak gebruik van onze kortingsbonnen. Word je al enthousiast? Probeer onze kortingsbon eens uit, bestellen gaat heel gemakkelijk. En, om je op nog meer ontspannen dagjes weg te wijzen, hebben wij nog veel meer kortingsbonnen voor allerlei uiteenlopende attracties. Als je op de hoogte gehouden wil worden van deze aanbiedingen, kun je je opgeven voor de nieuwsbrief. Deze verschijnt dagelijks omdat onze kortingen ook dagelijks vernieuwd en aangevuld worden. Dus...speel-ze en win-ze op je dagje midgetgolf Amsterdam en tot snel weer op onze website!

Lees verder