Geen nieuwe meldingen

1 of 2 magnetische haakvormige smartphone-houders voor in de auto

Smartphone-houder voor auto

€ 11,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze houder kunnen smartphones en GPS aan het ventilatierooster van de auto worden bevestigd voor praktisch en eenvoudig gebruik.

Product-details

  • Haakontwerp, belemmerd niet het uitzicht
  • Gemaakt van een hoogwaardig duurzaam materiaal
  • Kan met één hand worden gebruikt voor extra veiligheid tijdens het rijden
  • Gewatteerde voorkant en eenvoudige verstellingshendel om de telefoon te beschermen tegen krassen
  • Verkrijgbaar in goudkleur, roségoudkleur, zilverkleur en space grijs
  • Afmetingen: 10 x 6,5 x 5,5 cm
  • Materiaal: PC-plating

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.