sluit
TTD Launch

Smidtje Canal Cruises

Spaarne 11a, Haarlem

Rondvaart van 50 minuten door het centrum van Haarlem met Smidtje Canal Cruises

Kies optie

In een Notendop

Laat je ogen glijden over de Haarlemse pracht en praal, zoals het Teylers Museum, Molen de Adriaan, de Jopenkerk en het Frans Hals Museum.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

  • Rondvaart van 50 minuten door het centrum van Haarlem
  • De rondvaart vertrekt op alle dagen van de week
  • Op verschillende tijdstippen; bekijk de actuele vaartijden
  • Begin- en eindpunt: Spaarne 11, tegenover Teylers Museum

  • Stap uiterlijk 20 september 2022 aan boord en ontdek Haarlem
  • Laat je ogen glijden over de Haarlemse pracht en praal
  • Zoals Molen de Adriaan, de Jopenkerk en het Frans Hals Museum

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 20 september 2022 op alle dagen van de week op alle vaartijden. Er zijn verschillende rondvaarten beschikbaar met vertrektijden tussen 11.00 en 16.00 uur. Niet geldig op koningsdag. Begin- en eindpunt: Spaarne 11, tegenover Teylers Museum.
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Reserveren: verplicht van tevoren online via fareharbor.com/embeds/book/smidtjecanalcruises, bekijk de inwisselinstructies op je groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Smidtje Canal Cruises

Smidtje Canal Cruises is een zusje van Rederij ’t Smidtje. Een Rederij die is opgericht door Tomas de Smidt, die van jongs af aan al werd omringd door water. Hij groeide op in een woonboot aan de Amsterdamse Ruysdaelkade, werd door zijn vader en opa vaak meegenomen op zeiltrips over de Noordzee en zijn moeder verkocht bloemen vanaf de Bloemenboot. De vrijheid van het water heeft hem altijd in het hart gezeten. Niet gek dat zijn eigen rederij een grote droom was. Nadat hij zijn droom waarmaakte in Amsterdam, zocht hij het verderop in de hoofdstad van Noord-Holland. Smidtje Canal Cruises heeft inmiddels vijf boten in Haarlem, waarvan eentje om zelf in te varen en vier rondvaartschepen die je zowel door de binnenstad voeren als door de natuur met uitzicht over de molens.