Spel Ring Toss rendiergewei, incl. verzending

Spel Ring Toss rendiergewei

€ 22,51
€ 8,99
60% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Win dit spel door zoveel mogelijk ringen om het rendiergewei te kunnen gooien.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Bellap Ltd

  • Materiaal: PVC
  • Lengte rendiergewei: ca. 79 cm
  • Buitendiameter hoofdband: 24 cm
  • Binnendiameter hoofdband: 14,5 cm
  • Buitendiameter ringen: 19 cm
  • Binnendiameter ringen: 14 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Gratis. Houd rekening met 15 kalenderdagen.
Uw bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Retouren en vragen: Producten verkocht door Bellap Ltd. Geregistreerd adres: Unit 1, Brookfield Farm Industrial Estate, Crowthorne, RG40 3BU, GB. Klik hier voor het retourbeleid. Neem voor vragen contact op met: harry@bellap.co.uk.

Groupon moet mogelijk telefoonnummers en e-mailadressen verstrekken aan zijn leveranciers en/of koeriersbedrijven om te helpen bij de levering van een bestelling. Ze zullen deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen om te helpen bij de succesvolle levering van de bestelling.