sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Spices

Westersingel 23, Groningen

Indiase 5-gangenproeverij voor 2 of 4 personen bij Spices

Kies optie

In een Notendop

Proef in 5 gangen authentieke Indiase gerechten, bereid met verse kruiden en veelal biologische producten, inclusief papadums vooraf.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties


  • € 28,50 voor een 5-gangenproeverij voor 2 personen (waarde € 79)
  • € 56 voor een 5-gangenproeverij voor 4 personen (waarde € 158)

De proeverij begint met papadums met verschillende chutney’s, gevolgd door soep van de dag en samosa’s. De derde gang is een assortiment koude en warme Indiase hapjes en is een verrassing van de chef. De vierde gang is wel al bekend en is een klassieker: biryani, rijst en vlees of groenten in de oven gebakken met saffraan, geserveerd met een kleine salade en yoghurt raita. Afsluiten doe je met een reeks Indiase dessertjes.

Spices


Dinesh Borkar is de chef-kok en eigenaar van Spices. Hij komt uit New Delhi en is daar opgeleid op de hotelschool. In de keuken werkt hij veelal met biologische producten en verse kruiden, zoals dat hoort in de authentieke Indiase keuken. Ook zijn de gerechten glutenvrij, vetarm en is vegetarisch of halal geen probleem. Dinesh geeft daarnaast ook workshops zodat je samen met iemand of met je bedrijf de geheimen van zijn keuken kan ontdekken.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 18 februari 2015 op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen). Verlengd t/m 15 maart 2015.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Spices