Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Steenvoordelaan 259, Rijswijk

4, 6 of 8 uur verhuizen incl. verhuizers en transport van Star Verhuizingen

Kies optie
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Snel en veilig verhuizen met hulp van ervaren verhuizers en hun vrachtwagen van 20 m3.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Y
Yvonne
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 30, 2021
Fantastische verhuisservice. Goede communicatie vooraf, keurig op tijd en erg vriendelijk. Ze hebben al onze spullen snel, heel en veilig verhuisd. Echte vakmannen die alles uit handen nemen. Ik kan Star Verhuizingen van harte aanbevelen.
J
Jeffrey
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 4, 2021
Wat een toppers zijn dit!! Super vriendelijk, harde werkers en niks is teveel voor ze!! Volgend jaar bellen wij ze weer voor onze verhuizing. Nogmaals bedankt jongens.
R
Rebecca
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 24, 2021
Geweldige service! Het zijn vriendelijke mannen. Ze werken zeer nauwkeurig. Echte professionals. Bij een volgende verhuizing bel ik dit verhuisbedrijf. Ik zou de variant van 8 uur aanraden.
M
Marijn
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 21, 2021
Alles fantastisch geregeld! Precies op tijd aangekomen en alles werd op de juiste plek neergezet. Ik raad aan dat je 8 uur reserveert. Ze gaan zeer zorgvuldig met je spullen om.
S
Samantha
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 7, 2021
Geweldige service. Ze gaan enorm voorzichtig om met je spullen. Ideaal om niet zelf te hoeven sjouwen!
K
K
2 beoordelingen1 beoordelingen
maart 6, 2021
Aanrader, super vriendelijke verhuizers en heel professioneel
D
D
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 2, 2021
We zijn heel goed geholpen, er zijn vooraf duidelijke afspraken gemaakt en ze zijn uiterst voorzichtig met onze spullen omgegaan.
A
Amit
2 beoordelingen2 beoordelingen
december 21, 2020
Perfecte service en er wordt goed meegedacht! Echt een aanrader!
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Verhuizen is de ultieme relatietest, net als een tentje opzetten op een backpackreis door India tijdens het regenseizoen. Houd het droog met Star Verhuizingen.

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 700)
  • € 209 voor 6 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 1.050)
  • € 279 voor 8 uur verhuizen incl. transport + 2 verhuizers (waarde € 1.400)

Bespaar jezelf een hoop stress en spierpijn met de verhuisservice van Star Verhuizingen. Wanneer je belt voor een verhuizing, nemen ze eerst telefonisch alle afspraken met je door. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en is je enige focus het inrichten van je nieuwe huis. De tijd gaat in vanaf het moment dat de verhuizers wegrijden en stopt wanneer ze weer bij hun eigen vestiging terug zijn. Je huisraad wordt veilig vervoerd in een auto van 20 m3.

Tegen een meerprijs kan je deze extra’s bijboeken:

  • Verhuisdozen voor € 3 waarvan € 1 borg
  • Verhuislift voor € 90, minimale afname is twee uur

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 8 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Vanwege vakantie is Star Verhuizingen elk jaar in augustus gesloten.
Aankoop: maximaal 1 groupon per adres te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 2 weken van tevoren telefonisch op 070-7431221 of via e-mail op info@starverhuizingen.nl, o.v.v. Groupon. Let op: check van tevoren eerst de beschikbaarheid voordat je een groupon aanschaft.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: voor een afstand buiten een straal van 50 km rondom Rijswijk geldt een toeslag van € 0,19 per km. Excl. eventuele parkeerkosten. Zaterdag geldt een toeslag van 20%. Voor werkzaamheden op zon-en feestdagen geldt een toeslag van 50%. Deze toeslagen worden berekend bovenop de prijs van je groupon, dus niet op het normale uurtarief. Neem vooraf contact op met Star Verhuizingen voor een indicatie van de totale bijkomende kosten.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tijd gaat in vanaf het moment van wegrijden van de vestiging in Rijswijk en de tijd stopt op het moment dat de verhuizers weer op die vestiging aankomen. Wanneer de tijd overschreden wordt, wordt er € 25 per kwartier extra in rekening gebracht. Huur van een verhuislift is mogelijk, de kosten hiervan zijn € 90 incl. BTW per uur met een minimale afname van 2 uur. Verhuisdozen verhuur à € 3 waarvan € 1 borg. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Star Verhuizingen

De verhuisprofessionals van Star Verhuizingen zorgen ervoor dat je volledige inboedel veilig in je nieuwe woning aankomt. Zo helpen ze je met het (de)monteren van meubels, het inpakken van je inboedel, het oude huis woonklaar afleveren en natuurlijk het vervoeren van alle spullen. Als kers op de taart zijn ze 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar, zelfs op feestdagen.