Geen nieuwe meldingen

Strandclub Zwoel

Hoek van Holland: high tea aan het strand bij Strandclub Zwoel (vanaf 2 personen)

Tot 53% korting.
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Proef twee uur lang onbeperkt thee met zoete en hartige versnaperingen en fuseer net als je kruidenthee met je vrienden en/of familie.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 4 opties

  • € 18,99 voor een high tea voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 27,99 voor een high tea voor 3 personen (waarde € 58,50)
  • € 36,99 voor een high tea voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 54,99 voor een high tea voor 6 personen (waarde € 117)

Met deze high tea staat er twee uur lang een onmetelijke hoeveelheid heet water voor je klaar dat je zelf verrijkt met een van de aanwezige theesmaken. Het smaakwater verandert zo in spraakwater, en zorgt dat theeleuten met vriendinnen of een familiereünie daar uitermate voor geschikt is. Zeker als er ook nog scones met ingedikte room en jam en andere diverse zoetigheden en sandwiches worden rondgedeeld.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag t/m zondag (vanaf 6 mei 2019 geldig op alle dagen van de week).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Geef het vooraf door als je dieetwensen of allergieën hebt. Maximaal 10 personen per reservering. Grotere groepen worden niet geaccepteerd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Strandclub Zwoel

Strandclub Zwoel in Hoek van Holland behoort tot het hoge segment strandrestaurants aan de Nederlandse kust. Nadat het op 4 december 2017 is afgebrand hebben eigenaren Kees de Mooij en Harald Hasselbach de schouders er weer onder gezet. Het resultaat: een fancy strandtent in een nieuw jasje, die haar deuren op 18 mei 2018 weer kon openen. Met evenveel zorg als voorheen is de menukaart samengesteld. Met hartverwarmende wijnen, unieke smaakcombinaties en uiteraard het beste uit de zee. Maar niet alleen het eten, ook de sfeer en de inrichting zijn exclusief en dragen bij aan een zwoele zomer- of winteravond.

Strandclub Zwoel

Restaurant, Brits, Café, Café of traktatie, Koffie & High Tea
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.