In een Notendop
Laat je in een vijfgangen Michelin-diner verrassen door de frisse en gewaagde gerechten van chef Mike in dit rustieke paviljoen aan het bos.
Over deze deal
Tafelen doet men aan tafel, en wie hieraan gastronomisch heeft gedineerd en zegt voortreffelijk te hebben getafeld stoelt dit op smaakvolle feiten. Schuif aan voor een Michelin-diner bij Strandlodge Winterswijk.
Kies uit 3 opties
- € 69 voor een vijfgangen ‘Tafel van 5’-menu voor 2 personen
- € 139 voor een vijfgangen ‘Tafel van 5’-menu voor 4 personen
- € 279 voor een vijfgangen ‘Tafel van 5’-menu voor 8 personen
Je gaat genieten van een ‘Tafel van 5’-menu: een diner met 5 middelgrote gangen. Wat je precies krijgt blijft tot de avond zelf een verrassing, aangezien chef Mike dit op dat moment voor je gaat samenstellen. Optioneel kan je er voor kiezen om een side-dish bij het hoofdgerecht geserveerd te krijgen, of om je te laten verrassen met een bijpassend wijnarrangement. Uiteraard kan je aangeven of de keukenbrigade rekening moet gehouden met allergieën of andere dieetwensen.
Wat serveert StrandLodge gebruikelijk? Een kleine greep bites van de menukaart:
- Gerookte zalm, zwarte quinoa, zorri cress en parmezaan
- Oliebolletjes boerenkool, zoetzure groenten, ponzu, eddo (V)
- Hert, rode ui, groene kool, spruiten, rösti, vuur & vlam
- Bittere chocolade, rode biet, stevia en hibiscus
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes.Om informatie over allergieën, diëten of andere wensen door te geven kan je bellen naar: 0543 769 037. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.
Over Strandlodge Winterswijk
Strandlodge Winterswijk wordt succesvol gerund door eigenaar en chef Mike Vrijdag. En hoe succesvol? In december 2015 is de Strandlodge voor het eerst bekroond met een Michelinster. Op een prachtige locatie, met terras met uitzicht over het bos en een openbaar natuurzwembad, werkt Mike hier elke dag weer aan unieke en diepe smaaksensaties, in een restaurant waar een totaalbeleving voor de gasten centraal staat. Vandaar ook dat alles klopt, van de frisse (en soms gewaagde) gerechten en de wijnkaart tot aan de open haard en de comfortabele loungebanken en fauteuils.