Geen nieuwe meldingen

Stroom In De Pijp

Ferdinand bolstraat 151, Amsterdam

High Tea voor 2, 4 of 6 personen bij Stroom In De Pijp in Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Proef diverse hartige en zoete hapjes, zoals sandwiches, wortelcake, speltkoeken en cheesecake en drink er onbeperkt thee bij in De Pijp.

Over deze deal

100xNieuw-badge   In 2016 presenteerde Groupon met trots 100 bijzondere deals zoals op deze pagina: 100 deals met restaurants in Amsterdam die nog niet eerder op onze site te zien waren. 100 nieuwe kansen dus om nóg meer te proeven van de hoofdstad.

https://reserveren.groupon.nl/preview?dealid=stroom-in-de-pijp&utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=PreviewBT” style=”margin: 0 10px 5px 0;”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/dkJWTCJ4cBQ9DcoqLRgT7M/t620x376/booking_beschikbaarheid-140x45.jpg”/> href=”https://reserveren.groupon.nl/?utm_source=Groupon&utm_medium=HP&utm_campaign=Reservation” style=”margin: 0 10px 5px;”>

”>”>https://img.grouponcdn.com/deal/uH1GQY7EBQrJgnKm4vQHFB/t620x376/booking_reserveren-140x45.jpg”/>

Theedrinken is net als hallo zeggen in een andere taal: het kan op heel veel uitbundige manieren. Een van de smakelijkste manieren om thee te drinken is met allerlei hapjes: dit noemen we ook wel High Tea. Ja hallo, wel bij Stroom in De Pijp.

Kies uit 3 opties

  • € 22,50 voor een luxe high tea voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 44,50 voor een luxe high tea voor 4 personen (waarde € 90)
  • € 66,50 voor een luxe high tea voor 6 personen (waarde € 135)

Als je binnenkomt, krijg je een glas prosecco als opwarmertje. Dat is nog eens lekker binnenkomen. Vervolgens kun je onbeperkt thee drinken en je te buiten gaan aan de diverse hapjes. Zo krijg je diverse sandwiches opgediend. Liever wat zoets? Er is ook huisgemaakte wortelcake, huisgemaakte speltkoeken en verrukkelijke cheesecake. Op deze manier is het goed toeven en kan je lekker bijkletsen of even bijkomen van een intensieve ochtend winkelen.

Wil je graag glutenvrije hapjes? Geef dit dan tijdens het reserveren door. Stroom in De Pijp regelt de rest.

Wat je moet weten

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Stroom In De Pijp

In de hippe wijk De Pijp vind je het stijlvol ingerichte Stroom in De Pijp. Kom over de vloer om een hapje te eten of om te borrelen. Je kan er ontbijten, lunchen of gezellig een High Tea doen.