Professionele zwangerschapsfotoshoot incl. visagie voor 1 of 2 shoots bij Studio GO1

Resterende tijd beperkt!
Tot 90% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat je buik en/of je kindje vastleggen tijdens een fotoshoot van 2,5 uur inclusief visagie.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 19,99 voor een fotoshoot van zwangerschap of je baby (waarde € 170)
  • € 34,99 voor 2 fotoshoots van zwangerschap en/of je baby (waarde € 340)

Tijdens deze fotoshoot kan je je van je beste kant laten zien. De sessie trapt af met een overleg waarin jij en de fotograaf de verwachtingen en resultaten bespreken. Daarna is het showtime. De shoot begint met een testfoto en daarna worden er zo’n 70-80 foto’s genomen met verschillende achtergronden Er is een visagist aanwezig die je make-up tot in de puntjes verzorgt. De fotoshoot duurt maximaal 2,5 uur. Voor portretfotografie wordt er samengewerkt met een visagiste en fotograaf om het fotoconcept uit te voeren.

Aan het einde van de sessie bekijken jullie samen de foto’s en wordt er een selectie gemaakt voor een album die je een week online privé kan inzien. Zo kan je rustig alles nog eens bekijken en kiezen welke foto’s je wil bestellen. Na je bestelling krijg je gratis 2 digitale kopies van je favoriete foto’s die ook nog eens volledig is geretoucheerd. Op de site kan je de prijzen van de foto’s bekijken.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op www.studiogo1.tv/appointment, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Studio GO1


Door het persoonlijke karakter van fotostudio GO1 en de jarenlange ervaring van fotograaf Gowan is dit een ideale plek om jouw fotowensen uit te laten komen. Of het nu gaat om een LinkedIn-foto, de lancering van een nieuw product of een volledige vastgoedshoot, Gowan kan het en doet het. Ook voor de locatie hoef je het niet te laten, want de studio van de Amsterdamse flitsmeister is gunstig gelegen aan de Wittenburgergracht.

Studio GO1

Fotografie, Fotograaf
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.