Geen nieuwe meldingen

Sushi Workshop Nederland

Holkerstraat 9, Nijkerk

Een basis- XL- of XXL- sushiworkshop voor 2 tot 10 personen bij Sushi Workshop Nederland

Kies optie

In een Notendop

Je ontdekt nieuwe talenten aan jezelf door onder begeleiding van chef-koks de basisbeginselen van sushi-creatie onder de knie te krijgen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

(voor een totaaloverzicht van alle opties én prijzen klik je op de knop “Koop!”)

  • Een basisworkshop voor 2–10 personen (vanaf 29,99)
  • Een XL-workshop voor 2–10 personen (vanaf € 44,99)
  • Een XXL-workshop voor 2–10 personen (vanaf € 54,99)

Sushi Maken
De workshop duurt 90 minuten (incl. sushi-pakket) en behandeld wordt de basis van het sushi leren maken. Aan bod komen onder andere Hosomaki (kleine rolls) en Uramaki (inside-out-rolls).

Sushi Maken XL
De workshop duurt 120 minuten (incl. sushi-pakket) en behandeld wordt de basis van het sushi leren maken. Aan bod komen onder andere Hosomaki (kleine rolls), Uramaki (inside-out-rolls), Nigiri (vis op rijst) en Temaki (puntzak sushi).

Sushi Maken XXL
De workshop duurt 120 minuten (incl. sushi-pakket) en behandeld wordt de basis van het maken van een luxere sushi. Aan bod komen onder andere Hosomaki (kleine rolls), Uramaki (inside-out-rolls), Nigiri (vis op rijst) en Temaki (puntzak sushi), Crispy Roll en Tempura Roll (warm rolls).

De workshops worden gegeven in Nijkerk en Baarn. Om je een idee te geven van mogelijke tijden en dagen, hier een overzicht wanneer de workshops gepland zijn:

  • Nijkerk ‘Sushi Maken – Basis’ – iedere di t/m do van 20.30 – 22.00 uur
  • Nijkerk ‘Sushi Maken – XL’ – iedere vr of zo van 20.30 – 22.30 uur
  • Nijkerk ‘Sushi Maken – XXL’ – iedere vr of zo van 20.30 – 23.00 uur

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op cursusdagen. Bekijk de workshopdagen- en tijden online op sushi-workshop-nederland.nl/actuele-cursussen
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren online op sushi-workshop-nederland.nl/actuele-cursussen/, o.v.v. je groupon-codes, naam, telefoonnummer en de datum en locatie van de workshop die je wil volgen.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Minimaal 6 deelnemers per workshop. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Sushi Workshop Nederland

Liefhebbers van sushi komen samen bij Sushi Workshop Nederland met maar één doel: te leren hoe ze hun eigen sushi kunnen maken. Een sushi-expert leidt je door de stappen van het snijden van de ingrediënten, het verspreiden daarvan op een vel met rijst bekleed zeewier, dit geheel oprollen in een buisvormige vorm en deze rol snijden in hapklare brokken. Je leert er op ambachtelijke wijze verschillende soorten sushi te maken. En als je wil kan je ze lakken om op de schoorsteenmantel te zetten, maar ze zijn natuurlijk bedoeld om op te eten.