Geen nieuwe meldingen

Heuvel 22e, Oss

Japans 6-gangen keuzemenu bij Tanuki Oss voor 2 tot 4 personen

Kies optie

In een Notendop

Ontdek de Japanse keuken in een menu van zes gangen dat regelmatig verandert.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Aanbevelingsbadge

Kies uit 3 opties

  • € 49,99 voor 6-gangen keuzemenu voor 2 personen (waarde € 100)
  • € 72,99 voor 6-gangen keuzemenu voor 3 personen (waarde € 150)
  • € 94,99 voor 6-gangen keuzemenu voor 4 personen (waarde € 200)

Een avondje eten bij Tanuki Oss is niet alleen hongerstillend maar ook avondvullend. Je blijft minstens 2,5 uur aan tafel zitten, terwijl de koks het eten vlak voor je neus klaarmaken. Een diner en een show dus. Je mag zelf je favoriete gerecht kiezen van het menu, en dit 6 gangen lang.

Het menu wisselt regelmatig, aangezien er met pure en seizoensgebonden producten wordt gewerkt, maar denk bijvoorbeeld aan gebakken Gyoza kippasteitjes met Japanse vruchtensaus of dagverse sushi met wasabi en zoete gember als voorgerechten. Vervolgens een Miso shiro soep als tussengerecht, een grote variatie en keuze van Teppanyaki-gerechten (je hebt de keuze uit 2), zoals kabeljauwhaas met Shiitake paddenstoelen of kangoeroebiefstuk met groene asperges. En als hoofdgerecht bijvoorbeeld een dorade met als dessert roomijs met verse seizoensvruchten of crème brûlée.

Japans restaurant Tanuki

De chef van Japans restaurant Tanuki neemt je mee op een culinaire reis door het land van de Rijzende Zon. Zijn gerechten staan garant voor Japans eten op zeer hoog niveau.

Wat je moet weten

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Geef bij je reservering aan of je bij een bakplaat of aan een normale tafel wil zitten. Een plaats aan de bakplaat is onder voorbehoud.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen, diner- of restaurant cadeaukaart. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Tanuki Oss