Haal een stukje Italië in huis en eet 3 gangen met bijvoorbeeld vitello tonato, spaghetti pesto en tiramisu.
Op z’n Grieks genieten met keuze uit o.a. Pita met kruidenboter vooraf, Mixed-grill met souvlaki en gyros als hoofdgerecht en Tiramisu toe.
Kies een voor-, hoofd- en nagerecht vrij van de verrassende menukaart, denk bijv. aan vitello tonato, doradefilet en panna cotta.
Een enthousiaste frietbakkende moeder en dochter serveren op jouw evenement iedereen gemiddeld 1x friet met saus en een snack.
Een box vól lekkers met onder meer scones, curd, red velvet cake of muffins, sandwiches met beleg en verschillende theesoorten.
De chef bereidt een verrassend menu met vlees, vis of vega waar de echte liefhebber van Argentijnse specialiteiten van gaat watertanden.
Niet één, maar twee sandwiches van 15 cm met bijv. ham en tonijn om te delen of lekker zelf op te peuzelen én een cookie voor de zoete trek.
Onderbreek je dag in de bosrijke omgeving van Oerle met een mini-High Tea of laat dit een begin zijn van een groen avontuur.
Haal de befaamde Japanse hoogstandjes met zeewier, vis en rijst verser dan vers in huis bij dit stijlvolle restaurant in hartje Eindje.
Ga op ontdekkingstocht en ervaar nieuwe smaaksensaties die afkomstig zijn uit maar liefst drie verschillende landen.
Proef drie uur lang gerechten van over de hele wereld die in buffetvorm voor je klaar staan, denk aan carpaccio, wokgerechten en salades.
Deze goed gevulde box bevat California rolls, spicy tuna, crispy maki en ebi tempura, een zeewier en komkommersalade.
Smikkel en smul van kleine Japanse delicatessen compleet met sojasaus, wasabi, gember en stokjes.
Maak je de edele geschiedenis en leuke feitjes van het koffiebranden eigen en ga naar huis met een zelfgebrande portie koffie.
Wandelen betekent buiten, betekent honger, betekent pannenkoek - verorber twee uur lang deze oer-Hollandse bloem-melk- ei-lekkernij.
Stil je trek met een 3-gangendiner met een soep, hoofd- en nagerecht of voeg er een voorgerecht aan toe en maak er een 4-gangendiner van.
Stuur je smaakpapillen op reis naar de Filipijnen tijdens een diner met twee of drie gangen.
Proef kenmerkende Filipijnse smaken, zoals crêpe-loempia met groenten en garnalen; tortilla-wrap gevuld met tocinokip of mango-papayasalade.
Geniet eerst van een amuse, gevolgd door een pokébowl en diverse streetfood-gerechten, zoals rendang, gamba’s, saté en mini-loempia’s.
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maak het in ieder geval je favoriete maaltijd met verse gerechten.
Eet 3 uur lang zoveel gyros, souflaki, suzuki, varkenshaas, rijst, tzaziki en salade met dressing als je op kan.
Prik, hap, smul, slik, deel, klets en vooral: geniet tijdens een avondje Griekse tapas eten, met 12 verschillende mezedes en glaasje ouzo.
Eet 2 uur lang zoveel befaamde mediterraanse hapjes als je op kan in een sfeer die aanvoelt als vakantie.
Drie wijn of speciaalbier naar keuze plus drie warme en/of koude mezedes per persoon van de chef is gegarandeerd een smakelijke middag.
Wissel elke hap van je mini-wrap, finger-sandwich en scone af met een slokje thee en nog meer thee.
Het Koetshuis ligt in de Veluwse bossen, heeft al 20 jaar een Michelinster en heeft 16 GaultMillau-punten, dus laat je ‘gerust’ verrassen.
Pak een rustmomentje tussen het harde studeren of werken door en ga even lekker zitten met een zojuist gehaald broodje en drankje.
Vaar wel bij alle smaken van drie creatief opgebouwde borden en vier amuses, naar je tafel geloodst door patron-cuisinier Kars van Wechem.
Meer aan bij De Saffraan voor een lunch van patron-cuisinier Kars van Wechem die modern en creatief kookt vanuit een Nederlandse basis
In het monumentale, voormalige postkantoor in Steenbergen maakt Patron Cuisinier Mark van Loon het iedereen naar de zin met zijn gerechten.