sluit
TTD Launch

Thermen Holiday

Prinses Beatrixlaan 10, Schiedam

Een hele dag toegang met naar keuze een Do It Yourself-ritueel en koffie/thee en lekkers bij Thermen Holiday in Schiedam

Kies optie

In een Notendop

Laat de boel de boel en ontdek het wellnessresort Thermen Holiday. Een oase van rust gelegen in Schiedam, midden in de Randstad.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

Nadat je deze deal hebt gekocht, moet je de website bezoeken die op je groupon staat om deze daar in te wisselen.

 • Dagentree voor Thermen Holiday(excl. koffie/thee+lekkernij)

 • Naar keuze breid je je bezoek uit met een Do It Yourself-ritueel

 • Wanneer je kiest voor het DIY ritueel krijg je koffie/thee + een lekkernij erbij

 • Geldig t/m 28 februari 2023

 • klik hier voor het actuele schema met badkledingdagen

 • Ontspan de hele dag tot je een ons weegt

 • In bijv. de hobbitsauna of de zoutsteensauna

 • En neem een verkoelende duik in het binnen- of buitenbad

 • Ook kan je deelnemen aan een belevingsprogramma (op basis van beschikbaarheid)

Kies jij voor het arrangement? Maak een keuze uit de onderstaande opties en geniet van een Do It Yourself-ritueel in het wellnessresort of thuis.

 • Do it yourself Facial: start het ritueel met een peeling, breng vervolgens een hydraterend masker aan en maak het ritueel af met een liftende naverzorging.
 • Do it yourself Hamam: scrub je huid om de dode huidcellen te verwijderen en was jezelf daarna met de olijfzeep. Verzorg de huid met een olijf bodycrème en was tot slot je haar met de eau de cologne lotion.
 • Uyuni voor thuis: start met een zuiverende lichaamspakking, verzorg je haar met het conditionerende haarmasker en sluit af met de verkoelende body mist.
 • Bruistablet voor thuis: stap in een bad met daarin het opgeloste bruistablet, verwijder de dode huidcellen met de scrubhandschoen en verzorg de huid daarna met de sinaasappel bodycrème.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 februari 2023 op alle dagen van de week (o.b.v. beschikbaarheid).
Aankoop: je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.
Bijkomende kosten: op badkledingdagen en op vrijdag, zaterdag en zondag geldt er een toeslag die wordt afgerekend bij het online reserveren. Bekijk een overzicht van alle badkledingdagen. Reserveren: online reserveren is verplicht en o.b.v. beschikbaarheid, ga naar thermenholiday.nl/verzilveren en bekijk de inwisselinstructies op je groupon. Let op: er geldt een beperkte beschikbaarheid, wacht dus niet te lang met reserveren. Het kan voorkomen dat er op de door jouw gewenste datum geen beschikbaarheid is.
Annuleren: niet meer mogelijk na het maken van een reservering.
Meer info: het dragen van badjas, handdoek en slippers is verplicht. Deze kan je zelf meenemen, maar ze zijn ook te huur bij Thermen Holiday. Bekijk de prijzen. Entree vanaf 18 jaar. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te tonen. Hier kan Thermen Holiday, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Bekijk een overzicht van alle badkledingdagen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Thermen Holiday