Geen nieuwe meldingen

Rondvaart in Amsterdam: vaar 60 minuten door de wereldberoemde grachten met Rederij Lovers

Rederij Lovers

Tot 48% korting.
730+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Glijd ongeveer een uur gemoedelijk door de fameuze grachtengordel en leer zo de hoofdstad op een ontspannen manier kennen.

Wat je krijgt

LET OP - ACTUELE INFORMATIE IN TIJDEN VAN CORONA
Vanwege de door de overheid opgelegde beperkingen in het maatschappelijk verkeer kan deze deal pas na opheffing daarvan gebruikt worden.
 • Ticket voor een rondvaart van 60 minuten
 • Data:
  • 2 januari t/m 31 december 2020
  • Geldig op alle dagen van de week
 • Opstaplocatie:
  • Prins Hendrikkade 25, Amsterdam
  • Aan de voorkant van NS-station Amsterdam Centraal
 • Inclusief audiogids in verschillende talen

Ervaar in deze circa één uur durende rondvaart de schoonheid van de Amsterdamse grachten en leer zo de Nederlandse hoofdstad op een bijzondere én ontspannen manier kennen. De audiogids vertelt je van alles over de architectuur van de imposante grachtenhuizen en over beroemde trekpleisters als de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Lovers voert je ook langs de Amstel, de Westerkerk en andere bijzondere bezienswaardigheden.

De rondvaart is avontuurlijk bij goed en slecht weer. De boten hebben namelijk een verstelbaar dak, zodat je rondvaart niet in het water kan vallen. En bij mooi weer geniet je fijn van het zonnetje. Maak je dus geen zorgen over het Nederlandse klimaat.

Vertrektijden:

 • Zomerseizoen (16 maart t/m 3 november 2020): dagelijks elke ± 15 min. van 09.00 tot 22.00 uur
 • Winterseizoen (1 januari t/m 5 maart 2020 en 4 november t/m 31 december 2020): dagelijks elke ± 30 min. van 09.30 tot 21.00 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je ticket voor de rondvaart. Reserveren is niet nodig.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De boten zijn helaas niet rolstoeltoegankelijk. De boten vertrekken dagelijks vanaf de Prins Hendrikkade 25 (1012 TM) in Amsterdam. Kinderen van 0-3 jaar kunnen gratis mee. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rederij Lovers

Al sinds de oprichting in 1950 is Lovers een bekend gezicht op de eeuwenoude Amsterdamse grachten die sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed. Dagelijks varen hun boten door de historische hoofdstad en ervaren gasten via een audiotour de magie van de imposante grachtenpanden en (pak)huizen, musea, bruggen, bekende rivieren en andere hoogtepunten in de hoofdstad op een ontspannen manier vanaf het water. Zo vaar je onder meer over de Amstel en zie je de Magere Brug en het Anne Frank Huis. Combineer je rondvaart bijvoorbeeld met burgers of pizza's of een romantisch diner, of boek een romantische avondcruise op een luxe boot.

Rederij Lovers

Sightseeing of tour, Boottocht