Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

10+ bekeken vandaag
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Met meer dan 30 attracties en diverse shows & events beleef je in dit park een dag boordevol plezier voor jong en oud.

Wat je krijgt


De deal

  • € 15,95 voor een entreeticket Avonturenpark Hellendoorn geldig voor 1 persoon (waarde € 23,50)

Heksendoorn 2018

In de maand oktober staat Hellendoorn alweer voor het 18e jaar op rij in het teken van Heksendoorn, het Halloween-evenement voor families. Tijdens Heksendoorn is het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen en er zijn extra’s voor jong en oud. In het park kom je heksen, vrolijke vogelverschrikkers en andere griezelig leuke figuren tegen. Griezel in het heksendoolhof of breng een bezoek aan één van de nieuwe en uitgebreide shows. Op zaterdag 20 en 27 oktober 2018 is het park langer geopend en wordt de dag afgesloten met een vuurwerkshow.

En voor jong en oud is er bij Avonturenpark Hellendoorn sowieso veel te beleven. De Tornado-achtbaan, de Rioolrat in het donker, de Sungai Kalimantan, de Wild Waterval en de Tarantula Magica, een familieattractie speciaal voor de echte snelheidsduivels. Het DrakenNest laat zich het beste omschrijven als een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf op een hoge halfpipe van rails, met zitjes aan de buitenkant. Deze Mega Disk’O is de eerste in Nederland.

Nieuw in 2018: Bella’s Swingpaleis in Dreumesland

Bij deze nieuwe attractie in Dreumesland kunnen de allerkleinsten dansen en meezingen met populaire kinderhits en liedjes uit het park. Parkmascottes Baba en Bella swingen regelmatig mee en in deze interactieve kinderdisco leren de kinderen coole moves.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Avonturenpark Hellendoorn vanaf het moment van aankoop t/m 28 oktober 2018, kijk op www.avonturenpark.nl/nl/pretpark/informatie/openingskalender voor openingsdagen en -tijden.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je afgedrukte groupon is je entreebewijs. Mobiele tickets worden ook geaccepteerd.
Meer info: kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het Avonturenpark. Tickets voor kinderen t/m 2 jaar zijn af te halen bij de Groepenkassa op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Niet geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen of kortingen. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avonturenpark Hellendoorn


© Groupon

Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk familiepretpark verscholen in de bossen. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties zijn meestal kort. Zoals het een prima pretpark betaamt, bulkt Hellendoorn van de attracties en de shows. Beleef samen spetterende waterpret in de wildwaterbanen, zet de wereld op z’n kop in een van de achtbanen, of ga samen de strijd aan tijdens een spannende lasergame. En de allerkleinste avonturiers? Die beleven de grootste avonturen in hun eigen ‘parkje in het park’ - Dreumesland. Avonturenpark Hellendoorn is een onbezorgd dagje uit voor het hele gezin.

Avonturenpark Hellendoorn

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.