In een Notendop
Geniet van 450 gram Argentijns vlees, met lendebiefstuk, entrecote en ossenhaas inclusief aardappelgerecht naar keuze, salade en saus.
Over deze deal
Kies uit 3 opties
- € 34,50 voor een Toro Steak Selection voor 2 pers. (waarde € 68,75)
- € 67,50 voor een Toro Steak Selection voor 4 pers. (waarde € 137,50)
- € 99,50 voor een Toro Steak Selection voor 6 pers. (waarde € 206,25)
De Toro Steak Selection bestaat uit een mix van vlees die kenmerkend is voor het restaurant en de Argentijnse keuken. Net als met een voetbalselectie worden bij Toro Pinto ook de beste spelers opgesteld. Zo krijg je lendebiefstuk, entrecote en ossenhaas voor je kiezen. In totaal goed voor 450 gram per persoon. Je moet een aardige eter zijn om deze wedstrijd winnend af te sluiten, want deze sterspelers worden bijgestaan door een aardappelgerecht, saladebuffet en chimichurri-saus. Enig voordeel is dan wel dat je mag kiezen of je frites, een gepofte aardappel of aardappel-wedges wil uitspelen.
Deal-Voorwaarden
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 4 uur van tevoren via telefoonnummer 0513 610 519, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Arriveren vanaf 17:30 tot uiterlijk 20:00 uur. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.
Over Toro Pinto
Toro Pinto, "de gevlekte stier", staat op Achter de Kerk 4 in Heerenveen. Waarschijnlijk vernoemd naar een rund dat een camouflagepak aan heeft getrokken omdat hij niet op de barbecue wil eindigen. Bij restaurant Toro Pinto zijn ze namelijk sinds 1994 al gespecialiseerd in vlees. Heel veel vlees zelfs en bereid op Argentijnse wijze. Dat houdt bijvoorbeeld in dat het vlees 4 tot 6 weken heeft gerijpt zodat het nog malser wordt. Jij kiest welk stukje rund je wil en bepaalt het gewenste gewicht en de garing ervan. Vervolgens slingert een van de chefs het met zijn blote mannenhanden kort boven het hoge vuur. Het wordt slechts eenmaal gedraaid zodat alle smaak en sappen behouden blijven. Uiteindelijk krijg je het stomend op je bord geserveerd door een van de enthousiaste obers die met grote precisie tussen de tafels door ste(a)ken.