Geen nieuwe meldingen

Johan de Wittlaan 17 6828 XB, Arnhem

Tandenbleekbehandeling naar keuze bij Ultra White Company

Kies optie

In een Notendop

Het bleken vindt plaats met een UV-lamp en bleekgel van natuurlijke stoffen, ontwikkeld voor 4 tot maximaal 14 tinten wittere tanden.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 34,99 voor een basis behandeling tanden bleken (waarde € 79)
  • € 44,99 voor een premium behandeling tanden bleken (waarde € 109)
  • € 54,99 voor een VIP-behandeling tanden bleken (waarde € 149)

Basis behandeling (2 x 8 minuten bleken)

Bij de basis behandeling worden er eerst wat gegevens met je doorgenomen. Daarna wordt je gebit gecontroleerd om na te gaan of je wel geschikt bent voor de behandeling en welk soort behandelwijze het best op je gebit kan worden uitgevoerd. Dan mag je je tanden poetsen en wordt er een bit met bleekgel in je mond geplaatst, waarna de UV-lamp wordt aangezet voor het bleken. Na 8 minuten mag je je mond spelen en wordt dezelfde behandeling nog een keer uitgevoerd.

Premium behandeling (3 x 9 minuten bleken)

De premium behandeling gaat hetzelfde in zijn werk als de basis, met als belangrijk verschil dat bij de premium een speciale activator-spray wordt gebruikt voor extra resultaat.

VIP-behandeling (3 x 10 minuten bleken)

Bij de VIP-behandeling wordt er bovenop de activator-spray nog gebruik gemaakt van de activator-borstel. Er wordt drie keer 10 minuten gebleekt en je ontvangt als je weggaat een speciale tandpasta t.w.v. € 20.

Wat je moet weten

Geldigheid: vanaf 2 april 2016 tot 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 21.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ultra White

Bij Ultra White in hartje Arnhem en Veldhoven ben je in vertrouwde handen als het aankomt op het verfrissen van het uiterlijk van je tanden. Ze werken er met man en macht aan een stralende glimlach, waar niet alleen je 'looks' maar ook je zelfvertrouwen een boost van krijgen. Er wordt bij de behandelingen gebruikt gemaakt van natuurlijke stoffen om beschadiging van je tanden te voorkomen. En vaak is het al binnen 60 minuten gepiept. Als je dan ooit nog in een hachelijke situatie belandt weet je in ieder geval wel dat je met een mond vol frisse tanden staat.