Geen nieuwe meldingen

Unicorn-koffer en rugzak voor kinderen van Licorne

Unicorn-koffer en rugzak

€ 24,09
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze Unicorn-rugzak en trolley kunnen kinderen alle speelgoed en bezittingen meenemen op reis, naar school of buiten.

Product-details

  • Productmateriaal: stof
  • Handig om speelgoed en/of lunchboxen mee te nemen
  • De rugzak is ontworpen voor dagelijks gebruik op school, op vakantie, op de camping of bij een andere casual gelegenheid
  • Ook leuk als geschenk
  • Afmetingen rugzak 10-inch: 27 x 22 x 8 cm
  • Afmetingen trolley 12-inch: 30 x 13,5 x 40 cm
  • Afmetingen rugzak 20-inch: 50 x 21 x 17 cm

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.