Geen nieuwe meldingen

Set van 2 vervangende koppen voor Sonic Philips HX9002/26-tandenborstel

Vervangende opzetborstels

20+ gekocht
20+ gekocht
€ 12,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze opzetborstels zijn ontworpen om de vorming van tandplak tussen tanden en andere moeilijk schoon te maken plekken te bestrijden

Product-details

  • Ontworpen om na vier weken gebruik tot zeven keer meer tandplak te verwijderen dan een handtandenborstel
  • Richt zich op tandplak tussen tanden en andere moeilijk schoon te maken plekken
  • Kan bloedingen en ontstoken tandvlees helpen verlichten
  • Extra lange en dicht opeengepakte haren
  • Kan tandvleesbloeding en ontsteking verminderen
  • Standaard maat
  • Klik op je tandenborstel

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.