Geen nieuwe meldingen

Vidvd.nl - Video naar DVD

100 - 400 min. 8 mm film converteren naar DVD incl. hoofdstukverdeling en dvd-box bij Vidvd

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 64% korting.
160+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Doe de gordijnen dicht, het licht uit en graai in een bak met popcorn terwijl je oude beelden bekijkt van een zomervakantie in Portugal.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 39 voor 100 min 8mm film naar DVD (waarde € 99)
  • € 74 voor 200 min 8mm film naar DVD (waarde € 198)
  • € 139 voor 400 min 8mm film naar DVD (waarde € 396)

  • Omzetten van 8mm op DVD (enkel beeld)
  • Smalfilm digitaliseren
  • Normal8/Normaal8, Regular8/Dubbel8, Super8 naar DVD

Wanneer het materiaal over geluid beschikt, dien je een toeslag te betalen van € 99. Als je het materiaal als .AVI bestand wil ontvangen, dan geldt er een toeslag van € 0,20 of € 0,30.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop.
Bestellen: bestellen via de website van Vidvd.nl op http://www.vidvd.nl/smalfilm/actie/, met gebruik van je groupon-codes.
Levertijd: binnen 10 werkdagen nadat het materiaal bij Vidvd.nl is aangekomen. Exclusief verzendkosten voor het versturen en retourneren van de gehele bestelling: Verzekerd versturen voor € 9,90 (verzekerd bedrag t/m € 500). Meer info: stuur je voucher mee met je zending. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Vidvd - Video naar DVD

Bij Vidvd.nl kunnen ze, met respect voor jouw persoonlijke herinneringen, ervoor zorgen dat oud beeldmateriaal blijft 'voortleven'. Hier werken ze met vernuftige apparatuur voor het beste resultaat. Bij Vidvd.nl werken gepassioneerde experts die het digitaliseringsproces in de smiezen hebben.