Geen nieuwe meldingen

Voedingssupplement van Line @ op basis van kurkuma, kaneel en gember - 2 maanden tot 2 jaar tabletten

Voedingssupplement van Line @ op basis van kurkuma, kaneel en gember

€ 41,90
€ 8,99
78% korting

In een Notendop

Dit voedingssupplement is ontworpen bij te dragen aan een goede stofwisseling.

Product-details

  • Merk: Line@
  • Voedingssupplement in tabletten
  • Op basis van kurkuma, kaneel, gember en zwarte peper
  • Positieve effecten op metabolisme, organen, spijsvertering, ontstekingen, eliminatie van vetten
  • Bron van mineralen, antioxidant
  • Let op, zwarte peper wordt niet aanbevolen bij gastritis, maagzweer of aambeien omdat het de slijmvliezen irriteert
  • Tenminste houdbaar tot: 10/2023
  • Ingrediënten: vulstof: cellulose; kurkuma (curcuma longa L.9 wortelstokpoeder, gemberwortelstokpoeder (Zingiber officinale Rosc); kaneel (kaneel zeylancium Nees) schorspoeder; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; zwarte peper (Piper nigrum L.) fruitpoeder.

Allergenen: bevat geen allergenen. Het is raadzaam om de ingrediënten op het etiket te lezen, als ze aanwezig zijn, zijn ze vetgedrukt.

Let op: dit product is een voedingssupplement, geen medicijn, het is niet bedoeld om een ziekte te voorkomen, behandelen, genezen of diagnosticeren.

Voorwaarden

Levering: € 1,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.