Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

VVC Adventure

Bolderweg 42, Almere

Drie uur op de sweep away hindernisbaan voor 1 tot 12 personen bij VVC Adventure in Almere

Kies optie

In een Notendop

Sweep away is een spannend hindernisbaan met acht verschillende hindernissen, leuk voor een personeelsuitje of een familiedag.

Over deze deal

Wanneer obstakels en hindernissen geen probleem voor je zijn en je wel van een potje klauteren houdt, kan je natuurlijk de Mount Everest gaan beklimmen. Of reis anders af naar VVC Adventure in Almere en daag je collega’s, familie of vrienden uit op de sweep away hindernisbaan.

Kies uit de volgende opties

  • € 29,75 voor 3 uur sweep away hindernisbaan voor 1 persoon (€ 59,50)
  • € 54,99 voor 3 uur sweep away hindernisbaan voor 2 personen (€ 119)
  • € 99,99 voor 3 uur sweep away hindernisbaan voor 4 personen (€ 238)
  • € 199,99 voor 3 uur sweep away hindernisbaan voor 8 personen (€ 476)
  • € 299,99 voor 3 uur sweep away hindernisbaan voor 12 personen (€ 714)

In de jongste stad van Nederland vind je een plek waar adrenaline, plezier, humor en fanatisme samenkomen: op de sweep away hindernisbaan van VVC Adventure. Deze baan heeft 8 prikkelende hindernissen waarbij je mentaal en fysiek flink op de proef wordt gesteld. Bij sweep away is de hindernisbaan een kwestie van springen, klauteren, bouncen en glijden als een malle. Nat zal je niet worden, want het gaat hier om een ‘droge’ baan. Alhoewel… ‘zweten als een otter’ is tijdens zo’n energieke dag niet geheel ondenkbaar.

VVC Adventure

De naam doet vermoeden dat kantklossen en punniken hier niet op het menu staan, maar dat lefgozers en thrillseekers er wel aan hun gerief komen. Hier worden bedrijfsuitjes op maat georganiseerd en weten ze hoe je een leuke familiedag kan plannen. Je kan hier ook terecht voor een briljant vrijgezellenfeest.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag. Kijk voor beschikbaarheid op http://www.vvc-adventure.nl/solo-uitjes/sweepaway-run,
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op http://www.vvc-adventure.nl/solo-uitjes/sweepaway-run, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 16 jaar. Kinderfeestjes van 8 t/m 16 jaar alleen op woensdag, neem daarvoor contact op via 0365 323 580. Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over VVC Adventure