Geen nieuwe meldingen
Beperkte tijd beschikbaar!
150+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Ga op avontuur door de Waddenzee en ontdek dit Unesco Werelderfgoed-gebied tijdens een wandeling van ongeveer 8-10 km over het Wad.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

De deal

  • € 11,99 voor een wadlooptocht van 3 uur voor 1 persoon (waarde € 17,50)

Nadat je je hebt ingeschreven voor het wadlopen geniet je in het restaurant van een kop koffie of thee met appelgebak. Hier wordt een wadloopfilm vertoond die ervoor zorgt dat je alvast in de goede stemming komt. Hierna rijd je naar de zeedijk, het begin- en eindpunt van de wandeltocht. Nadat je de laarzen hebt aangetrokken - huur daarvan is niet inbegrepen bij deze deal - en warm aangekleed bent met een waterdichte broek en waterdicht windjack, kan het echt gaan beginnen.

Tijdens de wandeltocht van ongeveer 3 uur kom je langs kwelders en slikvelden. Aangezien je soms wegzakt in het slik moet je elkaar af en toe een handje helpen. Op het Wad ben je even onderdeel van de natuur en kan je met een beetje geluk zomaar een zeehond spotten. Na afloop van de wandeling spoel je de dikste modder en slik van je laarzen en benen en trek je weer schone (droge) kleding aan.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (kijk hier: wadlopen-pieterburen.nl/tijdenentochten/ voor de actuele vertrekdata en -tijden).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 1 week van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Het wadlopen gaat door bij een groep van minimaal 10 personen. Minimumleeftijd: ong. 6 jaar. Exclusief huur van schoenen. Huur schoenen vanaf maat 36. Kinderen met een kleinere schoenmaat moeten zelf hun schoenen meenemen (bijvoorbeeld hoge duikschoenen of hoge gymschoenen die goed gesloten zitten om de enkels). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Wadlopen-Pieterburen

Wadlopen-Pieterburen vind je inderdaad in waddendorp Pieterburen in Groningen, grofweg halverweg tussen Nationaal Park Lauwersmeer en de Eemshaven. Van daaruit starten verschillende wandelingen over het Wad. Zo kan je bijv. wadlopen naar Schiermonnikoog en Ameland of je kan er een 3-daagse wadlooptocht maken. Je gaat altijd met professionele begeleiding het Wad op om van die expert te horen over het wel en wee van het Wad. Voor een complete ervaring biedt Wadlopen-Pieterburen een hotel, pizzeria, restaurant, speeltuin en wadloopwinkel waar je o.a. wadlooplaarzen en -schoenen kan huren.

Wadlopen-Pieterburen

Restaurant, Frans restaurant