Geen nieuwe meldingen

Glow-in-the-dark wereldkaarten of sterrenhemel

Wereld- of sterrenkaart

Tot 14% korting.
10+ gekocht
€ 14
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze kaarten die in het donker schijnen, zijn een leuk educatief hulpmiddel en een afleiding voor degenen die bang zijn in het donker.

Product-details

  • Materiaal: zijde kunstpapier
  • Afmetingen: 84 cm x 59 cm (A1)
  • Livries opgerold in een buis

Beschikbare opties:

  • Wereldkaart
  • Kaart met dieren - inclusief dieren die ‘s nachts tot leven komen
  • Sterrenhemelkaart - toont de sterrenbeelden om de nachthemel beter te begrijpen
  • Sterren- en sterrenbeeldkaart - bevat bijna encyclopedische informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in de kosmos

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.