1, 2 of stuurondersteunende ballen

Stuurondersteunende bal

€ 28,28
€ 10,98
61% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze bal op het stuurwiel kan de draaicirkel verkleinen en bochten nemen soepeler maken, met name U-bochten en continu bochtenwerk.

Product-details

  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal van ABS-kunststof en siliconen om maximale sterkte en duurzaamheid te garanderen voor langdurig gebruik
  • De bal op het stuurwiel kan de draaicirkel verkleinen en bochten soepeler maken, met name U-bochten, achteruit en continu bochtenwerk
  • Bal is antislip, geruisloos en 360 graden stuurcontrole. Er zijn twee manieren om de ​​ABS-hoes en een siliconenband te bevestigen
  • Geen gereedschap nodig, installatie in 30 seconden
  • Het kan op verschillende stuurdiktes worden gebruikt
  • Werkt goed voor elke voertuigcategorie (auto’s, SUV’s, vrachtwagens, semi-vrachtwagens, tractoren).
  • Biedt ondersteuning voor het veilig bedienen van autosturen
  • Afmetingen: 9 x 6 x 4 cm

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Dynergy. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: info@firstpointdistribution.co.uk. Geregistreerd adres:
Unit 3 Ursula Lapp Estate
Old Oak Lane
NW10 6UD London
GB.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.
De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij go-dynergy.com van 21.04.2022.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.