Geen nieuwe meldingen

1, 2, 3 of 4 opbergdozen voor maskers

Opbergdoos voor mondmaskers

€ 16,52
€ 4,50
72% korting

In een Notendop

Het draagbaar opbergdoosje voor maskers is handig om je masker onderweg schoon en veilig te houden.

Product-details

  • Ontworpen om te voorkomen dat het masker wordt bedekt met stof, vuil en vervuiling
  • Gemaakt van hoogwaardig kunststof (100% PP) en ontwikkeld om lang mee te gaan
  • Klein en licht om gemakkelijk te vervoeren en kan maximaal drie maskers bevatten (klinische drielaagse maskers of zwarte stofmaskers zonder klep)
  • Afmetingen: 13 x 10 x 2 cm
 Vanaf 1 december 2020 is iedereen vanaf 13 jaar verplicht een niet-medisch mondkapje of mondmasker te dragen in openbare binnenruimtes - zoals bijv. winkels, restaurants en stations. 
 

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.