sluit
TTD Launch

MS Kart and Event Center GmbH - Tickets NL

Michael-Schumacher-Straße 5, Kerpen

30 minuten karten bij het Michael Schumacher Kart & Event Center bij Keulen

Kies optie
Meer dan 10 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Dit geavanceerde kartcentrum met grote binnen- en buitenbaan van de beroemde F1-coureur ligt op een ruime twee uur rijden van Utrecht

Over deze deal

  • Laat het racemonster in je los
  • Voor 3x 10 minuten
  • Op de Michael Schumacher Kartbaan
  • In Kerpen, Duitsland
  • Plan je bezoek vóór 28 februari 2024
  • Je kan karten op de overdekte baan (728 meter) of op de buitenbaan (710 meter)
  • Zowel geldig voor junior karten vanaf 8 jaar (lengte vanaf 1,40 meter) als voor karten voor volwassenen vanaf 12 jaar (lengte vanaf 1,55 meter)

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 8 jaar. Minimale lichaamslengte 140 cm. Exclusief inschrijfkosten à € 1. Reserveren is niet vereist. Neem een geldig identiteitsbewijs (ID, paspoort of rijbewijs) mee. Kinderen jonger dan 18 jaar dienen een ondergetekende aansprakelijkheidsverklaring en een kopie van beide zijden van een geldig identiteitsbewijs of paspoort van één ouder mee te nemen. Je kan je eigen helm meenemen of deze huren voor een toeslag van € 3. Niet geldig tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Geldig op dinsdag t/m donderdag tussen 10.00 en 22.00 uur. Neem je afgedrukte groupon mee. Het dragen van fatsoenlijk schoeisel is verplicht. Wissel je groupon bij de kassa in voor een entreebewijs. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 28/02/2024. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Michael Schumacher Kart & Event Center

Op een ruime twee uur rijden van Utrecht vind je het Michael Schumacher Kart & Event Center. Dit geavanceerde kartcentrum is in 1997 door de gelauwerde F1-coureur opgezet en herbergt een grote binnen- en buitenbaan, restaurants, een congrescentrum en een businesscenter. De kartbanen zijn zo vormgegeven dat je maximale grip hebt en een optimale snelheid kan behalen. Het high-tech meetsysteem zorgt ervoor dat je een secuur overzicht krijgt van je rondetijden.