Wat is er gezelliger dan met een groep leuke mensen eens te gaan bowlen in je vrije tijd? Iedereen, jong en oud, kan veel plezier beleven aan bowlen. Het is een activiteit waar strijd en gezelligheid op een leuke manier samen gaan in een sfeervolle gelegenheid. Hou jij van bowlen in je vrije tijd en wil jij profiteren van een leuke korting op deze activiteit? Dan kun je nu gebruik maken van een kortingsbon die Groupon in het assortiment heeft opgenomen, namelijk de kortingsbon voor bowling in Maastricht. Pak die kortingsbon en ga lekker een uurtje bowlen in een prachtige stad, tegen een scherp tarief!

Neem je vrienden mee voor een uurtje bowling in Maastricht


Bowlen is veel leuker wanneer je met een groep leuke mensen gaat. Waarom neem je je vrienden niet mee voor een uurtje bowling in Maastricht? Je kunt zoveel kortingsbonnen reserveren als je wilt, dus al je vrienden kunnen mee profiteren van de korting. Zo betaalt iedereen een leuk prijsje voor een uurtje plezier op de bowlingbaan. Natuurlijk zijn er ook andere leuke kortingsbonnen te verkrijgen bij Groupon. Op de website vind je ze allemaal terug, en reserveren is zo geregeld. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele kortingen. Leuk voor jezelf om geld te besparen, maar natuurlijk ook ideaal om altijd een origineel cadeau voor iemand te hebben. Waar wacht je nog op?

Een sportieve groepsactiviteit op de bowlingbaan Maastricht

Voor wie zijn vrije tijd ontspannen samen met vrienden of familie door wilt brengen biedt de bowlingbaan Maastricht de perfecte activiteit. Bowlen is een competitief spel waarbij u individueel strijdt tegen uw groepsgenoten. Het doel van het spel is in tien beurten zoveel mogelijk pins om te gooien. Volg uw groepsleden, moedig deze aan of juist niet en probeer alle pins in één keer om te gooien voor de zo hoog mogelijke score. Gezellig een middag of avond in groepsverband doorbrengen onder het genot van een hapje en een drankje, de bowlingbaan Maastricht biedt de uitgesproken mogelijkheid hiervoor.

Eten en drinken op de Bowlingbaan Maastricht

Heeft u energie nodig voordat u de bowlingstrijd aangaat of wilt u na het bowlen de avond goed afsluiten? Wie zijn bowlingervaring compleet wilt maken kan op de bowlingbaan Maastricht voor of na het bowlen genieten van een heerlijk diner. Het uitgebreide menu biedt voor jong en oud wat wils. Heeft u wat minder vrije tijd te besteden, maar wilt u toch het net gespeelde spel doorbespreken? Geniet dan van een drankje en een klein hapje in gezelschap op de bowlingbaan. Bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen met vrienden, familie of collega's door te brengen. Waardeert u een warme ambiance en een ontspannen sfeer. De bowlingbaan Maastricht biedt u dit allemaal en meer.

Read More