Geen nieuwe meldingen

4 of 8 scheermesjes voor Gillette Mach3

Scheermesjes voor Gillette Mach3

Beperkte tijd beschikbaar!
Wordt veel gekocht!
200+ gekocht
200+ gekocht
€ 25,79
€ 6,49
74% korting

In een Notendop

Deze mesjes worden geleverd in een slim opbergdoosje die het risico op per ongeluk snijden vermindert en de mesjes schoon en scherp houdt.

Product-details

  • Verwisselbare kop met 3 mesjes
  • Makkelijk mee te nemen dankzij het formaat
  • Compatibel met: Gillette Mach3
  • Aantal mesjes: 3
  • Aantal verwisselbare scheerkopjes per doos: 4
  • Kleur: zwart en blauw

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.