sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Aesthetic Glow

Schere 31, Rotterdam

Botuline-toxine op een zone naar keuze bij Aesthetic Glow in Rotterdam

Kies optie
Tot -5% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promo Code BUURT25. Ends 6-10.
Code toepassen

In een Notendop

Pak je fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of wenkbrauwen aan om een zachtere, natuurlijke gezichtsuitdrukking te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
F
Fadime
6 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 23, 2022
Aanrader! Lieve arts en duidelijke uitleg vond het heel fijn! Ik ben pas geweest en nu afwachten voor resultaat anders mag ik weer terugkomen, veel succes!
I
Inge
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 5, 2022
Efficiënte en professionele behandeling met goede uitleg
K
Karin
18 beoordelingen10 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juli 1, 2022
Een hele lieve en kundige arts!! Ze heeft zelfs het prutswerk van een ander voor mij opgelost net voor mijn vakantie. Ik ga voortaan altijd bij haar.
G
gilsileide
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 27, 2022
Super
E
Eveline
13 beoordelingen9 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
juni 2, 2022
Duidelijke uitleg, snelle en goede behandeling
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Botuline-toxine op een zone naar keuze

  • Keuze uit de volgende zones:
  • Voorhoofdrimpel
  • Fronsrimpel
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten.Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht van tevoren reserveren via https://aestheticglow.nl/contact/, telefonisch via 0616 992 999 of via mail op info@aestheticglow.nl, o.v.v. Groupon.
Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Aesthetic Glow

Aesthetic Glow in Rotterdam is in handen van Isma Hussain, een ervaren arts op het gebied van esthetische behandelingen. Je kan er onder meer terecht voor botox en fillers. Bij Aesthetic Glow heb je een vaste arts om jou gericht te adviseren en behandelen naar aanleiding van jouw wensen.