Geen nieuwe meldingen

Schutstraat 110, Hoogeveen

Keratine-behandeling bij Alexandra Coiffures in Hoogeveen

Kies optie

In een Notendop

De proteïnerijke producten die gebruikt worden tijdens deze voedende behandeling focussen op het herstellen en beschermen van je haar.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 69,99 voor een keratine-behandeling voor 1 persoon (waarde € 145)

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om je haar glad, zacht, glanzend, pluisvrij en gezond te maken. Keratine is een eiwit dat je lichaam zelf produceert en zorgt voor elasticiteit in je huid en haar. De proteïnerijke producten met keratine die gebruikt worden tijdens deze behandeling focussen op het herstellen van beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. De keratine-behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke slag of krul behouden blijft en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Het resultaat blijft doorgaans 2 tot 3 maanden zichtbaar. Na deze glansrijke periode zal het effect geleidelijk afnemen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 2 uur van tevoren telefonisch op 0613 604 199, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Voor haar over de schouder geldt een toeslag van € 20, voor haar halverwege de rug en langer een toeslag van € 40. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Alexandra Coiffures

Bij Alexandra Coiffures in Hoogeveen weten ze wel raad met haar, maar ook met hem. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor een knipbeurt, nieuw kleurtje, permanent, keratine-behandeling of hair-extensions. Bovendien houden de professionals van de salon niet alleen van kappen, maar zijn ze ook altijd in voor een gezellige babbel. En kom je met de auto, dan kan je die hier makkelijk voor de deur kwijt.