Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Burger King Coupons

 • 50% Korting
  Deal

  Profiteer tot 50% korting met de Burger King® App

  Pak Deal
  199 gebruikt
  Bekijk voorwaarden
 • Top Keuze
  Deal

  King Deal assortiment, al vanaf €1 per stuk bij Burger King®

  Pak Deal
  Bekijk voorwaarden

Populaire Burger King Coupons voor oktober 2021

Kortingscode TitelType KortingVervaldatum
King Deal assortiment, al vanaf €1 per stuk bij Burger King®Online Deal
Profiteer tot 50% korting met de Burger King® AppOnline Deal

Q&A met Burger King

BurgerKing_NL

Hoe maak ik gebruik van de Burger King coupons?

Om toegang te krijgen tot de Burger King coupons dien je de Burger King App te downloaden. De coupons kan je laten scannen aan de kassa of bij de kiosk.

Hoe kan ik mijn Burger King bestelling thuis laten bezorgen?

Bezorging gaat via Thuisbezorgd.nl en Deliveroo. Niet alle Burger King filialen bezorgen aan huis.

Betaal ik bezorgingskosten als ik mijn Burger King bestelling thuis laat bezorgen?

Bezorgingskosten verschillen per filiaal. Kijk op Thuisbezorgd.nl en Deliveroo hoeveel bezorgkosten jouw dichtstbijzijnde filiaal rekent.


Waar zijn de Burger King filialen?

Burger King heeft ruim 60 filialen verspreid over heel Nederland, en er komen er steeds meer bij. Kijk op de KING FINDER op de website of gebruik de app om te zien welke het dichtst bij jou in de buurt zit.

De Burger King bij mij in de buurt zegt niet mee te doen aan de actie, hoe kan dat?

Sommige filialen zijn franchiseondernemingen. Dit betekent dat het bedrijf zelf bepaald of ze meedoen aan landelijke acties of niet. Check altijd de actievoorwaarden om te zien of je bij jouw filiaal kan profiteren.

Contact opnemen met Burger King

Email: info@bk-nl.nl
Of vul het contactformulier in op de website.

Adres:
BKNL B.V.
Pottenbakkerstraat 30
4871 EP Etten Leur

Blijf op de hoogte met Burger King

2 Kortingscodes beschikbaar
Deel jouw ervaring over onze Burger King code.
Gemiddeld: 4 Sterren

Ontdek Burger King

Bij Burger King staat smaak op nummer één. Per jaar worden er wereldwijd 2.1 miljard WHOPPERS® besteld. Burger King verkoopt enkel burgers gemaakt van 100% écht rundvlees. Daarnaast zijn er heerlijke krokante kipburgers. Als je een keer wat anders wilt bestel je lekker een vis- of vegaburger, wel zo verantwoord. Profiteer van extra korting met een van de vele Burger King coupons die je kunt vinden op de Burger King App.

Bespaar meer met Burger King

Download de Burger King App en profiteer van de wekelijks wisselende coupons die hierop te vinden zijn. Je betaalt bij Burger King natuurlijk altijd een goede prijs voor je maaltijd. Wist je dat je bij Burger King nu ook heerlijke toetjes kunt krijgen? Met de Sundaes en smeuïge brownies wordt je maaltijd helemaal een feestje. De vroege vogel kan ook terecht bij Burger King voor een lekker ontbijt met belegde croissantjes en muffins. Je start je dag pas echt goed met een verfrissende ijskoffie.

Trending bij Burger King

Bij Burger King kan je verantwoord genieten met de Veggie King en de Delight Salad. Over de maaltijden van de kinderen hoef je je ook niet druk te maken want de King Jr. Meal houdt zich aan de voedingsrichtlijnen van de EU Kids Pledge. Met een Burger King aanbieding profiteer je van al dit verantwoorde lekkers voor een kleine prijs. Wist je dat je tegenwoordig je Burger King maaltijd kan laten thuis bezorgen? Kijk op de website welke filialen hieraan meedoen.

Beschikbaar vandaag

Deals2